• OBAVIJEST POTROŠAČIMA

  Author: Vodovod d.o.o
  Objavljeno:11/01/2017

  S obzirom na to da su niske temperature zahvatile naše područje prethodnih tjedan dana, unatoč pravovremenim reakcijama zaštite, došlo je do zamrzavanja vodovodnih cijevi i priključaka te do prekida vodoopskrbe za određeni broj potrošača zbog niza okolnosti kao što su: plitko ukopane vodovodne cijevi internih instalacija, nezaštićeni vodomjeri, poljoprivredni priključci, nenastanjeni objekti i sl.

  Skoro najavljeno otopljenje i rast temperature iznad nule prouzročiti će otapanje leda u puknutim cijevima i isticanje vode stoga upozoravamo i molimo sve potrošače da, ubrzo po zatopljenju, obiđu svoje objekte i vodovodne instalacije te provjere stanje vodomjera.

  U slučaju nekontroliranog istjecanja vode, potrebno je hitno zatvoriti dovod vode na glavnom ventilu te prijaviti svako uočeno puknuće i isticanje vode (kontakt podaci). Vodovod d.o.o. Omiš će raditi pojačanim intenzitetom sve do potpunog otklanjanja štete koju je hladnoća prouzročila na vodovodnim instalacijama pod ingerencijom Društva te će, u skladu sa mogućnostima, izaći u susret svakom potrošaču.

  Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju!